Etsitkö tilaa säästävää ja tyylikästä istutusallasta? Reviewed by Momizat on . Meiltä on toivottu kestävää ja helppokäyttöistä kiveä kapeisiin, reunakiveä korkeampiin reunuksiin, rajauksiin ja istutusaltaisiin. Monikäyttöinen porraskivi on Meiltä on toivottu kestävää ja helppokäyttöistä kiveä kapeisiin, reunakiveä korkeampiin reunuksiin, rajauksiin ja istutusaltaisiin. Monikäyttöinen porraskivi on Rating: 0

Etsitkö tilaa säästävää ja tyylikästä istutusallasta?

Meiltä on toivottu kestävää ja helppokäyttöistä kiveä kapeisiin, reunakiveä korkeampiin reunuksiin, rajauksiin ja istutusaltaisiin. Monikäyttöinen porraskivi on tähän oiva, selkeälinjainen ratkaisu. Porraskivillä onnistut varmasti.

Maksimoi multatila ja kasvitkin viihtyvät
Porraskivi säästää muurikiviä kapeampana tuotteena tilaa. Tällä on merkitystä kasvien pitkäaikaisen viihtymisen kannalta – multatilavuuden saa maksimoitua ahtaissakin paikoissa. Kun kasvit viihtyvät, on lopputuloskin viihtyisä ja palkitseva.

Määrämittaiset kappaleet helpottavat suunnittelua ja ovat nopeita asentaa
Porraskivi Askel on 380 mm korkea ja nyrkkisääntönä suositellaan, että näkyviin jätettään maksimissaan kaksi kolmasosaa kiven korkeudesta. Toisin sanoen, vähintään yksi kolmannes kivestä upotetaan asennusalustan sisään. Ihanteellinen reunuksen korkeus on silloin noin 25 cm:ä. Istutusallas rakennetaan huolellisesti tiivistetyille routimattomille pohjille. Täydellisestä kivien liikkumattomuutta tavoitellessa allas on syytä perustaa muurien tapaan betonista valetun anturan varaan. Tällöin kivestä voi myös jättää näkyviin enemmän kuin maavaraisessa asennuksessa.

Valitse ajaton graniittinen tai linjakas betoninen porraskivi
Voit valita porraskivistä joko betonisen tai graniittisen vaihtoehdon. Käytettävissä on useita sävyjä ja kivien pituuksia. Porraskivien määrämittaiset kappaleet helpottavat istutusaltaiden mitoittamista ja nopeuttavat altaiden rakentamista. Lyhyimmät kivet ovat asennettavissa käsin, pitempien kivien kappalepaino ohjaa käyttämään asentamisessa konevoimaa. Jos suunnittelu- tai asennustyö tuntuu haastavalta niin ota piharakentamisen ammattilaiset avuksi.

Tutustu ja tilaa
Istutuslaatikko toimii niin betonista kuin luonnonkivestä valmistetuilla porraskivillä. Tarkemmat tuotetiedot on esitelty netissä ja asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin arkisin toimistotyöaikana p. 020 4474 720, formento@rudus.fi. Tutustu valikoimaan ja tilaa tuotteet helposti verkkokaupasta.

© Rudus. Kaikki oikeudet pidätetty.

Scroll to top